Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Parkeerterrein

Het parkeerterrein bij een Hilversumse bouwmarkt. Als er verkiezingen gehouden zouden worden voor de minst interessante plek van het Gooi, zou dit terrein hoog scoren – en dat is precies waarom ik het wil schilderen. Straatstenen, palen, een oprit, wat willekeurige auto’s en heel veel tegenlicht: totale alledaagsheid, maar op een niet-alledaagse manier geïsoleerd en verbeeld.

€495,00

Bloemen en hazelaars

Een vaasje met gele bloemen en hazelaartakken in de ochtendzon.

€350,00

De gele kliko

Een gele kliko vangt het zonlicht in een Bussums steegje.

€200,00

Oosterengweg Hilversum

Een mooi grafisch patroon van vormen, vlakken en materialen: een uitsnede van de jarenzestigflats aan de Oosterengweg in Hilversum. 40 x 40 centimeter, acryl op doek.

€200,00

Bij de Stadhuisbrug Utrecht

Kenmerkende Utrechtse architectuur: de gevel van de bibliotheek en boekhandel Broese aan de Oudegracht hoek Stadhuisbrug. Acrylverf op doek, afgewerkt en gevernist. Geen print of seriewerk: uniek schilderij. Het doekje van 30 x 30 centimeter (en ongeveer 3 centimeter diep) heeft geen lijst nodig: de 3D-rand is zwart afgewerkt.  Het onderwerp van dit schilderij is een uitsnede van een groter werk dat ik eerder maakte, Stadhuisbrug Utrecht. Dat schilderij heb ik met zoveel plezier gemaakt, dat ik heb besloten om er een variant op klein formaat van te maken.

€125,00

Pioenrozen

Waarom een vaas met pioenrozen schilderen als je normaal gesproken kiest voor straten, steden, auto's en gevels? Eigenlijk zit in zo'n vaas net zoveel uitdaging als in een ingewikkeld stadslandschap: het licht dat van achteren de randen van de bloemen oplicht, de groene bladeren die honderd tinten warm en koel en licht en schaduw hebben, de zon die door de vaas heen schijnt en patronen tekent op de tafel. Buitenkansje! Dit schilderij is onderdeel van mijn atelier-uitverkoop: mooie doeken die ik de afgelopen jaren heb geschilderd en die ik voor lage prijzen verkoop om ruimte te maken in het atelier. Te bestellen via exto of te bekijken en op te halen in mijn atelier in Hilversum. 

€250,00

Brugdetail Oosterdoorgang Amsterdam

In het centrum van Amsterdam, naast het Centraal Station, vind je deze klassieke spoorbrug over de Oosterdoorgang. Acrylverf op doek, afgewerkt en gevernist. Geen print of seriewerk: uniek schilderij. Het doekje van 30 x 30 centimeter (en ongeveer 3 centimeter diep) heeft geen lijst nodig: de 3D-rand is zwart afgewerkt.  Het onderwerp van dit schilderij is een uitsnede van een groter werk dat ik eerder maakte, Oosterdoorgang Amsterdam. Dat schilderij heb ik met zoveel plezier gemaakt, dat ik heb besloten om er een variant op klein formaat van te maken.

€100,00

Choorstraatgevels Utrecht

Hartje Utrecht: de hoek van de Choorstraat richting Lijnmarkt. Acrylverf op doek, afgewerkt en gevernist. Geen print of seriewerk: uniek schilderij. Het doekje van 30 x 30 centimeter (en ongeveer 3 centimeter diep) heeft geen lijst nodig: de 3D-rand is zwart afgewerkt.  Het onderwerp van dit schilderij is een uitsnede van een groter werk dat ik eerder maakte, Choorstraat Utrecht.

€100,00